DE SKILLING ACADEMY

Doorleren naast je werk op een manier die bij je past

Het opleidingsprogramma van de Skilling Academy is uitermate geschikt voor iedereen die overweegt een (over)stap te maken in of naar de IT-sector. Denk jij er weleens over na om IT'er te worden, maar weet je nog niet zeker of het bij je past? Door een module te volgen ontwikkel je nieuwe alleen nieuwe skills, maar onderzoek je ook welke vervolgstap bij je past. Werk je al in de IT-sector maar ben je op zoek naar extra vaardigheden en kennis? Ook dan ben je bij de Skilling Academy aan het juiste adres. We doen dat als volgt:

Een pad in het bos met een splitsing

Meer controle over wat je leert

Door de compacte skills-based opleidingsmodules kun je exact instappen waar het voor jou interessant wordt. Zo leer je precies wat je nodig hebt, en voorkom je nodeloze herhaling van stof die je al beheerst.

Een closeup van een beeldscherm waarop een video-call plaatsvindt

Meer controle over hoe je leert

In veel gevallen zijn de instapmomenten flexibel en bepaal je zelf je eigen leertempo. Kom naar de sessies op onze campus, of ga zelf vanuit huis aan de slag in je eigen tijd.

Een groep studenten die samen werken

Extra ondersteuning waar nodig

Terwijl je aan het leren bent, reiken we je graag een helpende hand. Onze docenten kunnen je op vaste momenten assisteren en onze coaches staan klaar om je te begeleiden bij andere vragen.

Een groep mensen die aan een tafel zitten te brainstormen

Ontwikkeld door erkende opleider

Het opleidingsprogramma van de skilling academy is ontwikkeld bij de HvA door een ervaren team van opleiders in nauwe samenwerking met werkgevers en domeinexperts in de IT.

Een echte campus

Op onze campus op het Media Park in Hilversum kom je in contact met andere studenten, docenten en coaches. Wanneer jij behoefte hebt om over een bepaald onderwerp te sparren, een vraag te stellen of fysiek met anderen aan een van de modules te werken, ben je van harte welkom. 

Een developer die werkt aan meerdere schermen

Praktijkgetoetst opleidingsmateriaal

De inhoud van de ontwikkelmodules wordt continu getoetst aan de toepasbaarheid in de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat jij er maximaal van profiteert op de werkvloer.

Twee personen die elkaar een hand geven

Erkende certificering met microcredentials

Alle ontwikkelmodules worden op individueel niveau getoetst en gecertificeerd op basis van het European Competency Framework. Zo lever je op een erkende manier het bewijs van je nieuw opgedane skills.

Iemand die met een laptop en papier werkt aan een grote tafel

Een paspoort voor je skills

Elke behaalde skill wordt opgeslagen in je persoonlijke skillspaspoort. Jij kiest met wie je dit deelt. Zo kan je op een eenvoudige manier je skills aantonen bij je huidige of toekomstige werkgever.

Een screenshot van de MyLeaves tool

Meer inzicht in doorgroeien

Je kan nog meer met je skillspaspoort. Door je ontwikkelde skills te vergelijken met de benodigde skills van beroepsprofielen uit verschillende sectoren, krijg je een concreet beeld van je groeimogelijkheden.

Het resultaat telt

Het opleidingsprogramma is ontwikkeld bij de HvA door een ervaren team van opleiders in nauwe samenwerking met werkgevers en vakmensen en wordt continu getoetst op praktische toepasbaarheid.

DIT ZEGGEN WERKGEVERS

“We hebben hier inmiddels 16 mensen rondlopen die bij de skilling academy zijn geweest en het klopt gewoon. Het is inmiddels ons vaste adres voor bijscholing.”

KARIN GRAAFSMA
HR Lead @ Kamer van Koophandel

Wat wordt jouw volgende stap?

BEKIJK HET OPLEIDINGSAANBOD